The Nevertheless Referrin' Extraneousness - Rodeo Song

Skönt att få hjälp

När man vill fixa iordning något hemma som kräver någon händig så är det skönt att man kan ringa nån snickare som man känner som kan hjälpa en med det. Det är inte så lätt att kunna allt själv så det är ju toppen om man kan få hjälp av någon annan som kan göra det på ett kick.
För mig skulle det ta en halv evighet att snickra ihop något som för en snickare bara tar några timmar att göra plus att det då blir snyggt och fint. Så det är verkligen något som jag tycker är så värt det. Om man ändå har bestämt sig för att göra om hemma så är det verkligen bra att göra det bra tycker jag.

Bra att det är många som kan det

Tycker det är skönt att det finns så många som är så duktiga med det och det är ju toppen då man kan vara i behov av lite hjälp.
Jag skulle vilja få upp lite hyllor och sånt men det är ju tur att det är något som jag kan klara själv tillsammans med min man. Det är inget som man behöver ringa en snickare för. Men om vi skulle bestämma oss för att bygga ett loft för sängen eller något liknade så skulle vi definitivt behöva hjälp med det. Ja det är något som man verkligen skulle  vilja ha hjälp med.
Sen så kan man ju inte göra allt själv och så är det ju. Men det är hur som helst bra att man kan få hjälp när man behöver det och att man kan få göra det fint så som man tycker om att ha det hemma. Det gör att man trivs ännu bättre hemma och det vill man ju verkligen. Ha ett fint och mysigt hem vill ju alla ha och det är ju bra.