The Nevertheless Referrin' Extraneousness - Rodeo Song

Kul med något nytt

Ja man vill ju prova på lite nya skar när man ska ut och ha lite extra kul som man vill göra och hitta på. Ja det är kul att det finns så mycket som kan vara kul att göra som att  prova på shuffleboard i stockholm. Det är något som jag inte har provat på men som jag gärna skulle vilja prova på och som jag tror är väldigt roligt att hålla på med. Så det kan vara en sak som man skulle kunna göra om man är sugen på det. Ja det är ju bra att göra något som ingen av ens vänner har provat på så att alla är nybörjare och kan känna att man startar på samma nivå. Ja det är ju underbart när man hittar såna saker att göra och hitta på.

Bra med nya saker att göra

Ja jag tycker att det är bra och roligt med nya saker så att man känner att man lär sig mer och att man kan göra fler saker som är skoj och det finns ju så mycket som är så kul och spännande att prova på. Ja man kan aldrig röra sig för många saker så det gäller att bara prova på och se vad det är som man känner passar en som bäst och som man tycker är extra roligt att göra.
Så hitta på något kul att göra som är kul och som man vill hitta på som är lite extra skoj och roligt som att få och spela lite shuffleboard när det är dags för något lite extra roligt och kul som man vill hitta på att göra och som kommer att bli super kul att göra som man vill och det är ju toppen när det blir en toppen dag ute med kompisarna och man har super kul.